vrh dno
Literatura

"Pozdrav iz crne rupe", roman Nede Kovačević

Izvod iz recenzije romana:

“…Originalna kompozicija, aktuelna tema, uverljiva karakterizacija likova, priča koja drži napetu pažnju od prve do poslednje strane, čini da ovaj roman čitamo u jednom dahu.
Komplikovani odnos oca i sina, suparništvo dva brata, prepleteni katastrofičnim zbivanjima u poslednjih desetak godina naše Crne Rupe. Pustošne posledice ratova u dušama i telima ljudi. Pitanje odgovornosti i krivice za sve što nam se dogodilo...
Lakoća pripovedanja, pitkost, na momente čak koketiranje s tzv. “petparačkom pričom”, ovde uopšte ne znače površnost. Jednostavnost izlaganja, svojom nenametljivom snagom, upravo omogućava spisateljici da u svoje delo sugestivno utka svu kompleksnost pitanja koje pokreću pomenute teme.
Koreni dobra i zla u nama, mogućnost pokajanja, oproštaja i iskupljenja. Čovek kao stranac samom sebi i drugima i svoj najveći neprijatelj. Kako pomiriti zlo u svetu s Božjim postojanjem?
Neprestano krećući se tankom, često nevidljivom, linijom između jave i sna, Pozdrav iz crne rupe pokazuje nam svu relativnost, suštinsku neuhvatljivost onoga što nazivamo ´stvarnim´…”

Ili, na sajtu izdavača, "Malog Nema":
http://www.malinemo.rs/ad_libitum.htmlKoličina: neograničena
Prodaje: ZvezdarkaVracaric
440,00 din
+ ptt troškovi
Način isporuke za ovaj proizvod:
Posebna isporuka naručivanje preko maila ili telefona izdavačke kuće Mali Nemo: http://www.malinemo.rs/index.htm

Registracija