Како купити

Куповина на Траблмејкеру је крајње једноставна и одвија се у 6 корака:

  1. Клик на производ
  2. Одабир величине и количине. Клик на „Додај у корпу“.
  3. Уклолико желиш да купиш још неки од производа клик на „Настави куповину“, а уколико је одабрани производ све што желиш да купиш клик на „Погледај корпу“.
  4. „Твоја корпа“ је увид у оно што си одабрао и коначну цену.
  5. Претпоследњи корак је клик на „Наручивање“.
  6. Последњи корак је попуњавање поља која обликују поруџбеницу. Сва поља су обавезна. Штиклирањем квадрата испред „Направи ми налог на основу ових података“ и одабира лозинке бићеш регистровани корисник. Регистрација није обавезна.

Уколико је куповина успешно обављена на имејл који си унео у поруџбеицу ће ти одмах стићи потврда о куповини. Увек провери СПАМ фолдер уколико мејл није стигао у инбокс.

Испорука и плаћање

Предаја пошиљке курирској служби “Пост Експрес” извршавамо у наредних 24 часа од тренутка пријема наруџбине. Одмах након слања послаћемо ти имејл којим ћемо те обавестити да је пакет послат. Трошкови слања су наша обавеза, што значи да приликом поузећа немаш додатних трошкова сем цене коштања Траблмејкер производа. Плаћање поузећем је за сада једини начин куповине на Траблмејкеру.

Рекламације

Траблмејкер користи најквалитетније материјале и има висок квалитет израде, али смо спремни смо да примимо твоју рекламацију, уважимо твој став и заменимо ти производ или вратимо новац уколико се ради о грешци приликом било ког процеса производње. Замену артикла или повраћај новца обављамо у року од 5 радних дана.

Гаранцији не подлежу производи који нису третирани према упутству за одржавање.

Уколико погрешиш величину заменићемо ти производ, али тада ти сносиш трошкове слања. Из тог разлога пажљиво погледај табелу величина приликом куповине.

Рекламације примамо преко контакт формулара на нашем сајту.